Snickers lanceert nieuwe generatie werkbroeken

Snickers 03Na meer dan twee jaar van intensieve productontwikkeling komen de eerste exemplaren van de nieuwe RuffWork en FlexiWork werkbroeken beschikbaar bij geselecteerde dealers. Het is de grootste productlancering van het merk sinds de ontwikkeling van de iconische 3-serie werkbroek tien jaar geleden en vormt het hoogtepunt van de viering van het 40 jarig jubileum van Snickers Workwear.

De nieuwe werkbroeken volgen een compleet nieuw concept waarbij elke werkbroek is ingedeeld in een familie. Elke productfamilie is ontworpen met een specifieke beroepsgroep in gedachte zodat elke broek binnen de familie naadloos aansluit bij de functionaliteit die nodig is voor de werkzaamheden. De eerste twee families werkbroeken die in september gelanceerd worden heten RuffWork en FlexiWork.

Snickers 04De RuffWork broeken zijn ontwikkeld voor zwaar werk en veeleisende werkomgevingen, ze zijn zeer slijtvast en volgen het lichaam bij veel knielen en opstaan. Ze zijn bijvoorbeeld voorzien van sterk Cordura® 1000 materiaal en het nieuwe KneeGuard Pro systeem waardoor kniebeschermers altijd op de juiste plek onder de knie terechtkomen bij het knielen. Er is ook een denimvariant van deze broek voor de liefhebbers van jeans.

FlexiWork broeken zijn ontwikkeld voor die beroepen waarbij flexibiliteit en bewegingsvrijheid erg belangrijk zijn. Deze high-tech broeken zijn op het lichaam afgestemd (body-mapped design) en gemaakt van sterk stretchmateriaal dat lichtgewicht aanvoelt en de spanning rondom de benen vermindert.