Bedrukken Kleding

Met uw logo of bedrijfsnaam op uw bedrijfskleding zullen uw medewerkers duidelijk herkenbaar zijn. Naar uw wensen kunnen wij ervoor zorgen dat uw bedrijfskleding wordt voorzien van uw logo. Of de voorkeur nu uitgaat naar een geborduurd logo, een transferdruk, een zeefdruk of het personaliseren van uw bedrijfskleding er zijn veel mogelijkheden.

imagesNaast imago en uitstraling is er nog een belangrijke reden om bedrijfskleding van uw naam te voorzien. Als u in aanmerking wilt komen voor belastingvrije verstrekking van kleding eist de Belastingdienst dat ieder kledingstuk bedrukt is met uw logo of bedrijfsnaam van tenminste 70 cm² per kledingstuk.

Borduren
Vrijwel alle kleding is te borduren. Hiervoor werken wij nauw samen met een energiek borduuratelier met oog voor detail en kwaliteit. Zij beschikken over een 1-kops- een 4-kops- en twee 6-kopsmachines en maken gebruik van Wilcom software.

IMG_4345Transferdruk
Naast borduren kunnen wij de bedrijfskleding ook bedrukt leveren. Voor het bedrukken van de bedrijfskleding maken wij o.a. gebruik van transferdruk. Hiervoor worden transfers geproduceerd. Deze transfers brengen wij onder een bepaalde hitte en druk op uw bedrijfskleding aan. Standaard transfers zijn wasbaar tot 60°C. Als er sprake is van industrieel wassen gebruiken wij transfers die wasbaar zijn tot 95°C.

Zeefdruk
Zeefdruk is een andere techniek die we gebruiken om uw kleding te bedrukken. Zeker voor grotere aantallen kan dit voordelig en snel worden geregeld!

Tampondruk
Tampondruk is vooral geschikt voor het bedrukken van kunststof producten, bijvoorbeeld een verbandtrommel-/koffer. Het is tevens de ideale manier om uw helmen te bedrukken een product dat niet vlak is, maar rond, hol en bol.

Geïnteresseerd?
Hebt u vragen of wilt u meer weten over ons, over ons assortiment of over een bepaald product? Wij zijn te bereiken via telefoonnummer 0184-654138 of per e-mail info@astovg.nl.