Passen en Meten

Passen en MetenNiets is zo belangrijk dan kleding die plezierig draagt en schoenen die lekker lopen. De beste manier om perfect passende kleding te krijgen, is echt passen. Uit ervaring weten wij namelijk dat bij ieder merk een maat anders valt.

Passen op locatie
Om ervoor te zorgen dat uw medewerkers de kleding perfect passen kunnen wij in overleg een passessie organiseren bij u op locatie. Mocht het nodig zijn dan kunnen we de kleding ook (laten) vermaken.

Passende schoenen
Bij schoenen is het passen net zo belangrijk als bij kleding. Door te werken met verschillende merken hebben wij altijd de juiste schoen beschikbaar. Mochten wij de juiste schoen niet beschikbaar hebben op het moment van passen dan maken wij gebruik van een maatplank.

Pbm’s
Naast het passen en meten van kleding en schoenen kunnen wij u ook doorverwijzen voor een veiligheidsbril op sterkte. U ontvangt dan van ons een overzicht van de meest actuele adressen van opticiens bij u in de buurt.

Extra service
Alle gegevens die voortkomen uit passessies (ook wanneer uw bedrijf slechts enkele werknemers telt) houden wij voor u bij in een matrix. Hierdoor hebben wij alle informatie makkelijk voorhanden. Dat is pas compleet ontzorgen.

Geïnteresseerd?
Hebt u vragen of wilt u meer weten over ons, over ons assortiment of over een bepaald product? Wij zijn te bereiken via telefoonnummer 0184-654138 of per e-mail info@astovg.nl.