Actiefolders/Brochures

ASTO VG is een groothandel en biedt u een ruim assortiment professionele bedrijfskleding en gereedschappen. Een indruk vindt u op onze website of in onze catalogus, maar wij komen ook graag met u in gesprek.

In onze webshop ziet u slechts een gedeelte van onze uitgebreide collectie. Op deze Pagina kunt u ons complete aanbod bekijken. Alles wat u hier treft is bij ons verkrijgbaar. Bekijk ook meteen de meest actuele actiefolders van uw favoriete merk! Heeft u naar aanleiding hiervan nog vragen aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Catalogus Snickers

Snickers is een van de leidende merken in de werkkledingindustrie in Europa en is vertegenwoordigd in meer dan 20 landen.

 

Maattabel Snickers
Kleurcodes Snickers

Catalogus Tricorp

Tricorp ontwikkelt en produceert werkkleding die robuust, veilig, betrouwbaar en comfortabel is. Daar waar vereist voldoet deze kleding aan de allerstrengste normeringen.

Catalogus Mascot
Underwear Mascot

Werkkleding die perfect aansluit bij u en uw werk. Het assortiment van MASCOT is zeer uitgebreid, met een ruime keuze op het gebied van werkkleding, veiligheidsschoenen en accessoires.

Catalogus Portwest

Met meer dan 100 jaar ervaring is Portwest een van de toonaangevende bedrijven in het ontwikkelen en ontwerpen van comfortabele hoog kwalitatieve werkkleding, werkschoenen en pbm’s.

Actiefolder Rotec

Rotec biedt u een zeer compleet pakket van verspanende gereedschappen gericht op de sectoren bouw en industrie.

Catalogus Euroboor

Euroboor is de leverancier op het gebied van kernboor-, frees-, zaag- en slijptechniek.

Catalogus Klingspor

KLINGSPOR behoort tot de 5 leidende producenten van hoogwaardige schuur- en slijpmiddelen en staat garant voor innovatie, vakkennis en kwaliteit.

Actiefolder Hikoki

HiKOKI, met de naamsverandering bouwen ze verder op al het innovatieve en succesvolle wat Hitachi Power Tools heeft gebracht.

Actiefolder Unior

Het merk UNIOR is synoniem voor hoogwaardig kwalitatief handgereedschap. Er wordt gebruik gemaakt van de allerbeste staalsoorten geschikt voor langdurig gebruik.

Catalogus Wiha

Wiha is een van ’s werelds toonaangevende fabrikanten van handgereedschap voor professioneel gebruik in industrie en nijverheid.

Catalogus REMS

REMS levert handgereedschap, machines en elektrisch gereedschap in het bijzonder voor sanitair en verwarmingsinstallateurs.

Catalogus Dirks

Dirks levert een omvangrijk assortiment aluminium ladders en trappen voor professioneel gebruik.

Catalogus Atlas

Veiligheids- en beroepsschoenen zijn uw dagelijkse begeleiders in de arbeidswereld en moeten daarom een perfecte pasvorm, een aangenaam feel-good klimaat en vooral een hoog draagcomfort waarborgen. ATLAS® Schuhfabrik is dé specialist voor uw veiligheid – voor alle sectoren van de Industrie.

Catalogus Redbrick

Een veelzijdige sneaker die inmiddels de hele Europese markt heeft veroverd. Robuust, comfortabel, sportief en trendy.

Catalogus Grisport

Vandaag de dag produceert Grisport jaarlijks miljoenen paren wandel- en veiligheidsschoenen, die in meer dan vijftig landen worden verkocht.

Catalogus PUMA

Het merk Puma is een wereldwijd bekend merk van (sport)schoenen en kleding, maar heeft ook een ruim assortiment veiligheidsschoenen. Deze schoenen onderscheiden zich door een sportief uiterlijk te combineren met veiligheid. De moderne Puma werkschoenen maken een stijlvolle werkkleding outfit compleet!