Hygiëneproducten

Een greep uit ons assortiment aan Hygiëneproducten voor op de Werkvloer.

Handreinigerspevastar
Pevastar is een hoogwaardige, huidvriendelijke handreiniger met een poriëndiepe werking. Voor een moeiteloze verwijdering van oliën, vetten, teer, bitumen, inkten, drukinkten, etc. Deze veelzijdigheid maakt Pevastar tot een ideale handreiniger voor elk type vervuiling in iedere industrie. Pevastar geeft een een duurzame huidbescherming, is terugvettend en siliconenvrij. Dermatologisch  getest. Pevastar is voorzien van een kunststof korrel die de reinigende werking bevordert. Deze korrels zijn speciaal ontwikkeld voor een risicoloos gebruik in combinatie met gangbare type afvoeren.

Toiletrollen
De traditionele toiletrol leveren wij in een 1-laags, 2-laags en zelfs 3-laags variant die afhankelijk van de gekozen rol 200, 250 of 400 vel hebben.

Poetsdoeken van textiel
Vanuit ingekochte oude kleding, handdoeken en lakens sorteren wij vele soorten textiele poetsdoek kwaliteiten. Aangezien dit gehele productieproces in eigen beheer plaats vindt, kan er ingesprongen worden op uw specifieke wensen met betrekking tot kwaliteiten en verpakking. U vindt bij ons: poetslappen wit en bont, poetskatoen wit en bont en poetstricot. Onze poetslappen worden verpakt en verkocht als persdoos van 10kg.