Verzenden en Retouren

Leveren
Normaal gesproken kunnen wij binnen 2 werkdagen leveren. Mochten wij niet binnen die termijn kunnen leveren, dan nemen wij contact met u op over de verwachte levertijd.

Verzendengls
Uw bestelling wordt verstuurd met onze vaste vervoerder GLS. Normaal gesproken wordt het pakket u een dag na verzending aangeboden. Op het moment dat wij uw bestelling hebben verstuurd wordt u hierover per e-mail geïnformeerd. Mocht u niet aanwezig zijn bij de eerste afleverpoging, dan zal het de volgende dag nogmaals worden aangeboden.

Wij berekenen verzendkosten van €  6,95. Bij bestellingen boven de €  200,- berekenen wij géén verzendkosten!

Retourenretourneren
Wij zien graag tevreden klanten, maar mocht u onverhoopt niet tevreden zijn, willen ruilen of misschien uw geld terug dan is dat uiteraard mogelijk (Wet Koop op Afstand).

Nieuwe producten kunnen worden geretourneerd mits ze in de originele en ongeschonden verpakking verkeren (passen mag uiteraard). De verzendkosten zijn voor uw eigen rekening. Producten die in goede staat door ons ontvangen zijn worden zo spoedig mogelijk gecrediteerd of geruild. Eventuele ruilingen worden u uiteraard kosteloos toegezonden.