Schoenen en laarzen

atlasNiets is zo belangrijk dan schoenen die lekker lopen en nog belangrijker de basis voor veilig en comfortabel werken. Het voorkomt vermoeidheid, blessures of andere klachten. Naast veiligheid vinden wij comfort en uitstraling een zeer mooie bijkomstigheid. Daarom hebben wij een uitgebreide collectie, van simpel naar zeer degelijk tot super moderne sneakers.

Comfort en uitstraling
Onze uitgebreide collectie wordt aangevoerd door: Atlas, Grisport, Redbrick, Maxguard, Neskrid, Bata en Emma. Naast standaardmaten zijn bij een aantal merken ook breedtematen leverbaar.

Passende schoenen
grisportWij vinden het belangrijk dat u tevreden bent, daarom zijn wij groot voorstander van het passen van schoenen. Door te werken met verschillende merken hebben wij altijd de juiste schoen beschikbaar. Mochten wij de juiste schoen niet beschikbaar hebben op het moment van passen dan maken wij gebruik van een maatplank. In overleg kunnen we ook een passessie organiseren, bij u op locatie.

Normeringen van veiligheidsschoenen en laarzen
Alle schoenen die bestemd zijn voor professioneel gebruik zijn CE type gekeurd volgens de voor de toepassing geldende Europese normen. Daarnaast gelden de specificaties uit de normen EN ISO 20345 voor veiligheidsschoenen, EN ISO 20346 voor beschermschoenen en de EN ISO 20347 voor werkschoenen. Klik hier voor een uitgebreide uitleg.

Bekijk het aanbod Schoenen en laarzen in onze webshop