Over ASTO VG

Kwaliteit en service zien wij als producten die behoren tot ons compleet assortiment

Over onsWie wij zijn

ASTO VG is een no-nonsense bedrijf met een no-nonsense aanpak, afspraak is afspraak. Met kennis, inzet en veel enthousiasme leveren wij bedrijfskleding en gereedschappen aan eindgebruikers.

Dat doen wij al méér dan 19 jaar!

Aandacht voor de klant

Wij richten ons met name op het Midden- en Kleinbedrijf en voelen ons verantwoordelijk voor de kwaliteit van onze producten, de juiste prijs, klanttevredenheid en korte levertijden. Bij ons bent u niet zomaar een nummer aandacht voor de klant, persoonlijk advies, service en begeleiding is wat u o.a. van ons kunt verwachten.

Kwaliteit en Service

U kunt er zeker van zijn dat al onze producten van een uitstekende kwaliteit zijn. Ons assortiment bestaat uit merken die een meer dan goede reputatie hebben. Met ASTO VG haalt u bedrijfskleding in huis van topkwaliteit. Daarnaast bieden wij u prima service. Wij doen net dat stapje extra, bijv. persoonlijk leveren. ASTO VG denkt graag met u mee.

Onze aanpak in 3 stappen

Een samenwerking met ASTO VG is in het kort zo samen te vatten

Kennismaking en Inventarisatie

In deze belangrijke fase zal ASTO VG uw bedrijf inventariseren om zo op zoek te kunnen gaan naar voor u passende service en producten.

Advies op Maat

Ieder bedrijf is anders en heeft zijn eigen voorkeuren en werkwijze. ASTO VG weet wat u wilt en biedt u service op maat wanneer het u uitkomt.

Bezorgen en Ontzorgen

In samenspraak met u zal ASTO VG ervoor zorgen dat uw voorraad op peil blijft en in geval van aanvullende wensen deze direct zal worden afgeleverd.