Snickers Gereedschapsdragers

Gereedschapstassen en riemen van Snickers Workwear. Ontworpen met geavanceerde ergonomische eigenschappen en functionaliteit voor de grootste bewegingsvrijheid op uw werk.

Met de baanbrekende Flexi Tool gereedschapstas/rugzak kunt u uw onmisbare gereedschappen op uw rug dragen en uw handen vrij houden voor andere dingen of om veilig een ladder te kunnen beklimmen.

De Flexi Tool tassen en Tool gereedschapstassen/rugzakken hebben stevige, met rubber beklede aluminium handgrepen. De slijtvaste bodems van rubber-plastic maken geen plekken op de vloer en zorgen dat de gereedschapstassen niet heen en weer schuiven in de auto.

Imagecaption=Flexi Tool Bag

Alle Flexi Tool tassen en Tool gereedschapstas/rugzak hebben gereedschapslussen, vakken, elastieken, multifunctionele zakken en speciale houders voor uw accuboormachine.Imagecaption=XTR Toolbelt

De XTR Toolbelt geeft een nieuwe betekenis aan het meenemen van gereedschap. De riem heeft een uniek bevestigingssysteem waarmee u de duurzame leren zakken precies kunt plaatsen waar u ze wilt hebben. De slijtvaste Flexi Tool Bag heeft een ergonomisch gebogen ontwerp zodat u de tas gemakkelijk langs uw lichaam kunt dragen. De nieuwe XTR Toolbelt is verkrijgbaar in twee speciale versies: voor timmermannen en voor elektriciens.

Blader hier door het complete aanbod aan gereedschapstassen en riemen van Snickers.