ASTO VG

[subtitle] ‘Kwaliteit en service zien wij als producten die behoren tot ons compleet assortiment’ [/subtitle] [skills main_text=”Asto VG” main_color=”#193340″ text_color=”#ffffff”] [skill main_color=”#97BE0D” percentage=”100″] Kwaliteit [/skill] [skill main_color=”#D84F5F” percentage=”100″] Service [/skill] [skill main_color=”#88B8E6″ percentage=”100″] Aandacht [/skill] [/skills]

Over onsASTO VG is een klein en flexibel bedrijf wat met kennis, inzet en veel enthousiasme bedrijfskleding en gereedschappen levert aan eindgebruikers. Dan doen wij al méér dan 12 jaar!
Naast bedrijfskleding en gereedschappen kunt u bij ons ook terecht voor veiligheidskleding en aanverwante artikelen (persoonlijke beschermingsmiddelen) en veiligheidsschoenen (werkschoenen). Hiertoe maken wij gebruik van unieke A-merken als Snickers, Van Ochten, Mascot, ROM88, Tricorp, Fristads, Rotec, Klingspor, Atlas, Bata, Emma, Maxguard, Grisport en Redbrick.

 [h4a]Aandacht voor de klant[/h4a]Wij richten ons met name op het Midden- en Kleinbedrijf en staan garant voor kwaliteit, de juiste prijs en korte levertijden. Bij ons bent u niet zomaar een nummer: aandacht voor de klant, persoonlijke service en begeleiding, passessies, advies en oplossing op maat is wat u van ons kunt verwachten.

[h4a]Kwaliteit & service[/h4a]U kunt er zeker van zijn dat al onze producten van een uitstekende kwaliteit zijn. Ons assortiment bestaat uit merken die een meer dan goede reputatie hebben. Met ASTO VG haalt u bedrijfskleding in huis van topkwaliteit.
Daarnaast bieden wij u prima service. Wij doen net dat stapje extra, bijv. persoonlijk leveren.
ASTO VG denkt graag met u mee.

[list type=”list-style1″] [/list]